Navigatie

 

Navigatie

Lichtpuntjesconcert door HANS KEUPER

Zondag 23 december 2018 van 11.00 tot 12.30 uur

 

Hans Keuper worden in 1944 gebaorne in Dinxper. Hee studaeren biologie in Utrecht. Nao ziene studie hef hee een antal jaoren in Kameroen ewarkt as laeraar.

Trugge in Nederland is e as laeraar biologie gaon warken in Deutekum. Hans is veural bekend eworden deur zien optraen met de band ‘Boh Foi Toch’. Veur dee band schref hee tekste in dialect. Van de band bunt verscheiden cd’s uut ekommene. Hans was ok jaorenlang redacteur van ‘De Moespot’. Hee warken met an verscheiden bundels, zo as ‘Schriewied’ (1969) en ‘Regiotaal’ (1976). Bekende en minder bekende veurdrachten uut Oost-Nederland hef hee ebundeld in ‘Volksrijmen’ (1988).

Hans Keuper werd in 1944 in Dinxperlo geboren. Hij studeerde biologie in Utrecht en was een aantal jaren leraar in Kameroen.

Daarna was hij als leraar biologie werkzaam in Doetinchem. Keuper is vooral bekend geworden door zijn optreden met de band ‘Boh Foi Toch’, waarvoor hij ook teksten schreef in dialect. Van de band verschenen verschillende cd’s. Hans was tevens jaren redacteur van ‘De Moespot’. Hij werkte mee aan verschillende bundels, zoals ‘Schriewied’ (1969) en ‘Regiotaal’ (1976). Bekende en minder bekende voordrachten uit Oost-Nederland bundelde hij in ‘Volksrijmen’ (1988).

Je bent van harte welkom, de koffie en thee staan klaar!

De ruimte is beperkt, aanmelden is daarom noodzakelijk.

 Via Actief@inloophuisoudeijssel.nl of telefonisch

op dinsdag, woensdag of donderdag: 0314-646024.

Inloophuis Oude IJssel, Plantenstraat 2, 7001 EZ Doetinchem

 

Delen