Navigatie

 

Navigatie

'Onder de Pannen'

Jeugd

 

Woensdag 7 november: JUST DANCE!!

Lekker actief zijn op muziek. 's Middags van 15.00 uur tot 16.30 uur voor de jeugd van 6 tot 12 jaar en 's avonds van 18.30 uur tot 20.30 uur voor de jongeren van 12 tot 17 jaar

Doe mee en geef je op: jeugd@inloophuisoudeijssel.nl 

Bellen naar het Inloophuis tijdens de openingstijden kan ook. Op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur zijn we geopend.

Wil je een vriend of vriendin meebrengen, geef het dan ook even door.

 

 

Het Inloophuis Oude IJssel is er ook voor jou. Heb jij te maken (gehad) met kanker in het gezin of in je directe omgeving? Het kan heel fijn zijn om met anderen in dezelfde situatie te praten over wat je bezighoudt of dwarszit. Geen zin om te praten? Ook prima. Kom wat leuks doen bij ‘Onder de Pannen’.

  

ONDER DE PANNEN

Op de zolderverdieping van het Inloophuis, vlak onder de pannen, is een prachtige ruimte gemaakt voor de jeugd. Logisch dus dat de jeugdafdeling ‘Onder de Pannen’ is genoemd.

‘Onder de Pannen Kids’ voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

‘Onder de Pannen Jongeren’ voor jongeren van 12 tot 17 jaar.

 

Onder leiding van een aantal enthousiaste vrijwilligers, worden er leuke, spannende of bijzondere activiteiten gedaan. Soms binnen en soms buiten. Praten over kanker mag natuurlijk, maar het hoeft niet. ‘Onder de Pannen’ is geen therapeutisch centrum. Integendeel, het is juist een plek waar je jezelf kunt zijn en anderen kunt treffen die ook in hun directe omgeving met kanker te maken hebben. Bij ‘Onder de Pannen’ hoef je niets uit te leggen, iedereen begrijpt je! Dat is het fijne ervan!

 

Voor wie 

 

Openingstijden

‘Onder de Pannen Kids’ is iedere eerste woensdag van de maand geopend van 15.00 tot 16.30 uur. ‘Onder de Pannen Jongeren’ is iedere eerste woensdag van de maand geopend van 18.30 tot 20.30 uur.

 

Activiteiten

Soms blijven we in huis, soms gaan we op pad. En altijd is het gratis! Heb je geen zin om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee zodat jullie beiden een leuke middag/avond hebben. Meld je wel even aan! Kijk voor alle activiteiten op de activiteitenkalender.

Telefoon: 0314 - 64 60 24, e-mail: jeugd@inloophuisoudeijssel.nl.

 

Opening

 

Delen