Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Verwendag voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad)

19 februari 2018

 

Op zaterdag 10 maart organiseert het Inloophuis een verwendag voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Vanaf 10.30 uur voor de dames en vanaf 12.45 uur voor introducé en jeugd.

Lees meer

 

Werkgever scoort onvoldoende voor begrip ex-kankerpatiënten

29 januari 2018

 

Nederlandse werkgevers, leidinggevenden en collega’s hebben te weinig begrip voor werknemers die in het verleden kanker hebben gehad. Volgens ex-kankerpatiënten die na hun behandeling nog steeds kampen met vermoeidheid en andere klachten wordt daar te weinig rekening mee gehouden op werkvloer. Ze geven hun werkgevers en collega’s een rapportcijfer 5,4.

Lees meer

 

Met uw stem maken wij kans op een donatie van ING

22 januari 2018

 

Wilt u het Inloophuis helpen aan een donatie van ING? Dat kan door uw stem uit te brengen. Het Inloophuis Oude IJssel is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland Fonds. U kunt ons helpen om het hoogste bedrag te ontvangen door te stemmen. Stemmen kan drie weken lang van 22 januari 2018 – 11 februari 2018.

Lees meer

 

Specsavers steunt Het Inloophuis

18 januari 2018

 

Alle stemmen die eind vorig jaar door u zijn uitgebracht op een goed doel via Specsavers zijn geteld. En uw stem is van waarde geweest! Specsavers steunt in 2018 het Inloophuis.

Lees meer

 

Delen