Navigatie

 

Navigatie

Inloophuis Oude IJssel

Uitgiftepunt BreiBoezem

 

Eens per maand komt een groepje enthousiaste breisters in het Inloophuis Oude IJssel bij elkaar om zogenaamde breiboezems te breien. Dit zijn gebreide borstprotheses voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Er zijn boezems voor vrouwen met een amputatie maar er is ook een halve variant, voor vrouwen die een borstsparende operatie hebben ondergaan. De boezems worden gebreid met speciaal garen en gevuld met speciale watten. Ze zijn er in alle maten. De BreiBoezems kunnen een goed alternatief zijn voor de siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, licht in gewicht en ademend.

 

Om in aanmerking te komen voor een breiboezem moeten belangstellenden zich aanmelden via de website www.breiboezem.nl. Op die website staat een formulier dat moet worden ingevuld. Tevens is daar alle informatie te vinden die de aanvraagster nodig heeft.

 

Breiboezem Website 2 002

 

Het Inloophuis Oude IJssel is aangesloten bij de Stichting BreiBoezem. Dat betekent dat vrouwen in het Inloophuis gratis een eerste breiboezem in hun maat kunnen afhalen.

 

 

Delen