Inloophuis Oude IJssel gaat beperkt weer open

Met veel plezier kunnen wij u berichten dat met ingang van dinsdag 9 juni het Inloophuis Oude IJssel weer opengaat. Weliswaar nog niet op de manier zoals u bij ons bent gewend, maar wel met dezelfde doelstelling: Samen omgaan met kanker!

Om beperkt open te kunnen gaan, hebben we voorzorgsmaatregelen moeten nemen. We willen immers het huis coronavrij houden. Hieronder staat in het kort onze werkwijze voor de komende periode. Let wel, indien de overheid of het RIVM dat vereist, stellen wij onze werkwijze bij. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

• Het Inloophuis is voorlopig open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.
• Aanmelden is noodzakelijk omdat we niet meer dan 6 gasten tegelijk in huis kunnen toelaten. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
• De ingang van het huis is verplaatst naar de tuinkamer. De tuinkamer bereikt u via de poort rechts van het huis. De looproute wordt aangegeven met pijlen.
• In de tuinkamer wordt u door een gastvrouw/-heer gevraagd naar uw gezondheid en naar die van uw partner/gezin. Bij binnenkomst is het verplicht uw handen te desinfecteren. Er zijn latex handschoenen beschikbaar; het dragen ervan stellen wij niet verplicht.
• Voor onze gastvrouwen/-heer, coaches en docenten hebben wij mondkapjes die worden gedragen als gasten dat op prijs stellen. Wilt u zelf graag een mondkapje dragen, dan vragen wij u daar zelf voor te zorgen.
• Het gebruik van het toilet wordt ontmoedigd maar niet verboden. Er zijn in het toilet voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig.
• Dankzij sponsoring van Tekdaflex beschikken wij over schermen waardoor we zowel in de woonkamer als in de schrijfkamer op een veilige manier 3 gasten kunnen ontvangen (6 in totaal). De schermen gaan we ook gebruiken bij één-op-één gesprekken en bij activiteiten als schilderen en handwerken.
• Onze vrijwilligers zorgen na ieder gebruik van de schermen voor ontsmetting. Ook de deurklinken enz. zullen regelmatig worden schoongemaakt.
• In verband met de maatregelen verlaat u het pand door de voordeur. In het kleine kamertje naast de voordeur kunt u voor vertrek uw handen desinfecteren.
• Voor gasten die het op prijs stellen, blijft het digitale contact eveneens in stand.

 

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden