Lezingen in Inloophuis

Thema avond:Kanker in het gezin

Tijdens deze interactieve avond kijken we samen naar het thema: “kanker in het gezin”.

Deze thema-avond begint dinsdag 11 februari in het Inloophuis om 19.00 uur. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden. Graag wel vooraf opgeven.

Als kanker je gezin treft, beleeft iedereen dit op zijn eigen manier en heeft ieder gezinslid zijn eigen behoeften en dynamiek. Maar hoe doe je dat dan samen. Afstemmen, eigen behoefte, zorg dragen voor elkaar en voor jezelf. Wat is het verlies, de zingeving maar ook realiteit.
Maya Meerbeek zal deze avond verzorgen en geeft aan: "Als kanker je gezin treft, heeft elk gezinslid zijn eigen verhaal en elk kind heeft zijn eigen verdriet anders dan de volwassene. Het gaat vaak om angst en verdriet, onbegrip en je alleen voelen. Themá die erkenning vragen en gedeeld mogen worden.
Deze lezing is gebaseerd op de resultaten van het onderzoek ‘Kanker in het gezin en de meerwaarde van de contextuele benadering’

Maya Meerbeek, rouwdeskundige, therapeut en re-integratie coach is gespecialiseerd in begeleiding van mensen in het proces kanker en gezin en kanker en werk.

Meld je aan via de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
0314-646024 (dinsdag, woensdag of op donderdag).

Thema avond: Huidkanker: een nieuwe epidemie?

Een thema avond door Drs. R. Veenhuis,  Dermatoloog Slingeland Ziekenhuis met aandachtsgebied huidkanker.

Huidkanker komt steeds vaker voor. Elk voorjaar weer verschijnen alarmerende berichten in de Nederlandse media over het groeiend aantal patiënten met huidkanker. Ondanks dat er de laatste 20 jaar veel is gewaarschuwd voor de schadelijke effecten van de zon, blijft het aantal mensen dat huidkanker krijgt snel toenemen. Dermatologen spreken van een ware ‘huidkankerepidemie‘.

Wat is huidkanker en wat zijn de verschillende vormen? Hoe ontstaat het en wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen en hoe wordt het behandeld?

Meld je aan via de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
0314-646024 (dinsdag, woensdag of op donderdag).

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden