Aanmelden:

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
op dinsdag, woensdag of op donderdag: 0314-646024
Inloophuis Oude IJssel 7001 EZ Doetinchem

Massage

Massage Hanny de Bresser: van Meander, Praktijk voor Voetreflexologie in Ulft, verzorgt ook in het Inloophuis Oude IJssel voetreflexzonemassages.
Deze massages kunnen worden ingezet om allerlei gezondheidsklachten op zowel fysiek als mentaal niveau te verlichten. Zo werkt voetreflexmassage bijvoorbeeld ook ondersteunend bij kanker en draagt het bij aan het herstel.. Deze massage is zeer ontspannend en erg laagdrempelig.
Hanny verzorgt eveneens hand- en armmassages enhoofd- en gezichtsmassages.

Madelon Regelink: ayuda massage praktijk in Doetinchem. Na een kennismakingscursus klassieke massage, heeft ze een cursus sportmassage gedaan, dit om een goede basiskennis van het menselijk lichaam te krijgen. Daarna een HBO opleiding tot Energetisch Massage Therapeut gevolgd. Massage is voor haar een inspiratiebron, het fascineert en geeft energie. Het versterkt de levenskracht, versterkt het contact met je lichaam en vergroot de weerstand. Geen enkele massage is hetzelfde, want ieder mens is anders en elk moment is anders.

Mirjam de Graaf van Mirre, praktijk voor integrale massages in Doetinchem, verzorgt massages in het Inloophuis. Zij werkt vanuit een holistische visie, kijkt naar de totale mens en gebruikt een combinatie van westerse en oosterse massagevormen.

Reiki

Mikao Usui, grondlegger van Reiki, is Reiki een authentieke vorm van helen. Het wordt over de hele wereld gebruikt als een rustgevende en kalmerende complementaire therapie. Reiki betekent: Universele Levensenergie. Ieder levend wezen draagt deze energie in zich. Een Reiki-docent heeft geleerd zich te focussen op deze energie en deze door een lichte aanraking op of boven het lichaam over te dragen. Reiki is geen massage en er wordt geen druk uitgeoefend. Reiki is veilig voor iedereen en ondersteunt het zelfgenezend vermogen.

Heb je belangstelling…..je bent van harte welkom!

Elke 1e en 3e donderdag van de maand (even week)
Van 12.00 tot 16.00 uur

Kosten zijn €5 per keer

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden