INLOOPHUIS OUDE IJSSEL UITGIFTEPUNT BREIBOEZEM

Eens per maand komt een groepje enthousiaste breisters in het Inloophuis Oude IJssel bij elkaar om zogenaamde breiboezems te breien. Dit zijn gebreide borstprotheses voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Er zijn boezems voor vrouwen met een amputatie maar er is ook een halve variant, voor vrouwen die een borstsparende operatie hebben ondergaan. De boezems worden gebreid met speciaal garen en gevuld met speciale watten. Ze zijn er in alle maten. De BreiBoezems kunnen een goed alternatief zijn voor de siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, licht in gewicht en ademend.

Om in aanmerking te komen voor een breiboezem moeten belangstellenden zich aanmelden via de website www.breiboezem.nl. Op die website staat een formulier dat moet worden ingevuld. Tevens is daar alle informatie te vinden die de aanvraagster nodig heeft.

Het Inloophuis Oude IJssel is aangesloten bij de Stichting BreiBoezem. Dat betekent dat vrouwen in het Inloophuis gratis een eerste breiboezem in hun maat kunnen afhalen.

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden