Aanmelden:

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
op dinsdag, woensdag of op donderdag: 0314-646024
Inloophuis Oude IJssel 7001 EZ Doetinchem

Samen gezellig op pad

Als je samen wandelt of fietst praat je makkelijk onderweg. Het is heel anders dan rond de tafel te zitten. Het hoeft niet echt niet altijd over kanker te gaan, gezellig kletsen over je gezin of wat je bezighoudt in het dagelijks leven is ook leuk. Of gewoon van de natuur te genieten en lekker even fysiek bezig te zijn. Het is ook leuk om zo elkaar wat beter te leren kennen!

Wandelen

Met een klein groepje gaan we de ene keer gaan we naar de Kruisbergse bossen, de andere keer naar de Koekendaal. Ook mag de gast aangeven waar er wordt gewandeld. Er wordt voor vervoer gezorgd. Vertrek om 10.00 uur vanuit het Inloophuis. Je bent dus van harte welkom! Half 12 terug.

wandelen 5

Fietsen

Het is elk jaargetijde mooi om te fietsen in en rondom Doetinchem. Vaak drinken we even koffie onderweg, aangeboden door het Inloophuis.
De omgeving van Doetinchem is rijk aan bos en water en is een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers. Samen fietsen is natuurlijker gezelliger dan alleen.
Vertrek 11 uur vanaf Inloophuis, om 12.30 uur zijn wij weer terug.

fietsen 4

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden