‘Huis in actie’

Inloophuis Oude IJssel doet graag mee met ‘Huis in actie’ van het KWF en het IPSO om inloophuizen in deze moeilijke coronatijd te helpen bij het werven van sponsors en donateurs.

DONEER

Onze vrijwilligers hebben zich met hart en ziel voor deze actie ingezet en niet zonder resultaat. Inmiddels hebben we bijna €7500,00 op de teller staan.
Onze dank aan iedereen die hieraan heeft meegedaan is heel groot.

KWF en IPSO bieden de inloophuizen in Nederland een extra platform om gelden in te zamelen.
Lopende acties voor ons Inloophuis Oude IJssel, kunnen vanaf nu ook via ‘Huis in actie’ van het KWF/IPSO worden gemeld.

Ondanks dat wij al een prachtig bedrag aan donaties hebben ontvangen, brengen wij deze nieuwe mogelijkheid graag onder uw aandacht. Want wij gaan door!
Doe met ons mee en doneer!

Rotary stichting De Hefboom biedt i.s.m. Nationaal Fonds tegen Kanker cheque aan Inloophuis

15 januari 2021

Ons Inloophuis werd enorm blij gemaakt met een fantastische donatie: €25.000,00. Het schitterende bedrag werd aangeboden door Rotary stichting De Hefboom in samenwerking met Nationaal Fonds tegen Kanker. Frank Jansen en Jeroen Sanders (voorzitter Rotaryclub Doetinchem) reikten de cheque uit aan een zeer dankbare penningmeester Ton ten Have en voorzitter Henk Wubbels. De voorzitter van het Nationaal Fonds tegen Kanker, Lon Claassen, was digitaal bij de uitreiking aanwezig. Dat dit fantastische bedrag in deze coronatijd van groot belang is voor het Inloophuis, zal duidelijk zijn. Heel veel dank Rotaryclub Doetinchem en Nationaal Fonds tegen Kanker. 

In memoriam Henk Elburg

23 februari 2021

 Het doet ons veel verdriet om in korte tijd opnieuw een zeer gewaardeerd medewerker van ons Inloophuis te moeten verliezen.
Henk Elburg was vrijwel vanaf het begin gastheer in ons Inloophuis. Zijn optimisme; zijn oprechte betrokkenheid bij de gasten; zijn vermogen om zich in te leven in de problemen van anderen en zijn bereidheid om bij allerlei activiteiten aanwezig te zijn en mee te helpen, zullen wij nooit vergeten.

Lees verder

In memoriam Clemence Hiemstra

 18 februari 2021

Wij kregen het verdrietige bericht dat Clemence Hiemstra is overleden. Wij zijn ontdaan. Wij hadden Clemence zo graag nog veel mooie jaren gegund.
Clemence was vanaf het eerste uur betrokken bij ons Inloophuis en was een van onze coaches.
Ze was een vakvrouw pur sang en zette zich vanuit haar professionele achtergrond als medisch maatschappelijk werker, op een betrokken manier in voor mensen die met kanker te maken hebben.

Lees verder

Rabo Clubsupport 2020!

Dank aan iedereen die op het Inloophuis Oude IJssel heeft gestemd bij de Rabo Club Actie.

Wij zijn heel blij met het prachtige bedrag van € 1239,49!

Dank jullie wel!!!

Extra openstelling jeugdafdeling

De jeugdafdeling ‘Onder de Pannen’ is vanaf maart ook op de derde woensdag in de maand geopend. De eerste woensdag van de maand blijft zoals gebruikelijk een dag met geplande jeugdactiviteiten. Op de derde woensdag kan de jeugd zonder aanmelding vooraf binnenlopen, een spelletje doen of gewoon even lekker chillen. Voor kids tussen 6 en 12 jaar is ‘Onder de Pannen’ geopend van 15.00 tot 16.30 uur; voor jongeren van 12 tot 17 jaar van 19.00 tot 20.30 uur. Er zijn altijd jeugdbegeleiders aanwezig.

“Wij hebben gemeend de openstelling voor de jeugd te moeten uitbreiden”, aldus Hetty Winkels, coördinator Jeugdzaken van het Inloophuis. “Kinderen en jongeren die thuis te maken hebben met iemand met kanker, hebben vaak behoefte om even zichzelf te kunnen zijn. Even samen met andere leeftijdsgenoten die in dezelfde situatie verkeren, iets leuks doen of gewoon wat kletsen. De ervaring leert dat ze, soms zonder woorden, steun krijgen van elkaar. En die mogelijkheid willen we als Inloophuis extra bieden met de nieuwe openstelling op de derde woensdag van de maand.” Voor meer informatie kan worden geappt naar: 06-83711109 of gemaild: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook: www.inloophuisoudeijssel.nl.


Header Jeugd knutselen 2

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden