Klachtenprocedure

Wanneer er iets gebeurt waarvan u denkt dat dit niet past in de visie van Inloophuis Oude IJssel ofwel er gebeurt iets wat voor u niet acceptabel is dan gaan we er van uit dat u dit allereerst zult bespreken met degene die het betreft of met een van de coördinatoren of de manager. Mocht dit niet tot resultaat leiden of, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk zijn, dan kunt u een formele klacht indienen.

Klacht afhandeling

Wij zullen een klacht binnen 10 werkdagen behandelen dan wel u binnen die termijn informeren over de verwachte behandeltermijn. Bij klachten over personen passen wij hoor- en wederhoor toe. Mocht de inhoud van uw klacht betrekking hebben op één van onze vrijwilligers, dan wordt deze klacht door onze coördinator Vrijwilligers of de manager behandeld. Betreft het een klacht over een coördinator dan wordt deze behandeld door de manager, betreft het een klacht over de manager dan wordt deze klacht afgehandeld door het bestuur van het Inloophuis Oude IJssel. Betreft het een klacht over een bestuurslid dan wordt deze klacht afgehandeld door IPSO, de vereniging van inloophuizen en psycho-oncologische centra. Alle klachten en de beoordeling ervan worden in ieder geval onder de aandacht van het bestuur gebracht.

Indien een vrijwilliger of een gast van Inloophuis Oude IJssel een voorval/probleem aangaande het inloophuis in vertrouwen wil melden c.q. overleggen, dan kan deze zich wenden tot onze vertrouwenspersoon de heer Dick Koster, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

STICHTING INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE

Plantenstraat 2 Doetinchem
bel ons
(0314) 646 024
stuur ons
een e-mail

Copyright © 2018 Stichting Inloophuis Oude IJssel - Alle rechten voorbehouden